top of page

DET HÄR ÄR OFFICEWALKER!

Officewalker BL

Officewalker_BL_001_1200.gif

Officewalker 3.0

Officewalker BL
Officewalker 3.0
Jobba och motionera

Officewalker BL är utformad för att användas under ett höj- och sänkbart skrivbord. Den har en trådlös fjärr-kontroll och har även ett läge med automatiskt anpassad gång-hastighet.  Bandet har en blå LED-display på ovansidan för hastighet, tid och antal steg. Det finns även Blutooth för koppling till en app som laddas ner i Google Play eller Appstore.

 

Officewalker BL Officewalker BL är ett smidigt gåband med en sk "brushless" motor. Denna typ av motor är både tåligare och tystare än vanliga elmotorer. Samtidigt blir motorn inte varm, vilket innebär att det inte krävs en väsnande fläkt då man promenerar länge på bandet.

Officewalker ​BL är enkel att flytta runt med sina hjul fram och handtag bak.

l

Officewalker 3.0  är utformad för att användas under ett höj- och sänkbart skrivbord. 

En trådlös display placeras på bordet. På displayen kan följa hur lång tid man gått, kaloriförbrukning, distans och antal steg. Det finns även Bluetooth för koppling till appen Fitshow som laddas ner i Appstore eller Google Play.

Officewalker 3.0 ​är enkel att flytta runt med sina hjul fram och handtag bak.

En takt på 1–4 km/h är för de flesta en optimal nivå som håller blodcirkulationen och ämnesomsättningen igång, samtidigt som tillräckligt med energi och fokus kan riktas mot arbetsuppgifterna. 

För de flesta innebär en hastighet uppemot 4km/timme inte en störning för omgivningen och det hörs inte om du pratar i telefon samtidigt som du går.

All forskning pekar åt samma håll - att röra sig regelbundet ger dig en mängd hälsoeffekter.

 

Kaloriförbränning, förbättrat minne, stärkt immunförsvar,  minskad risk för hjärt-/kärlsjukdomar, typ 2 diabetes, psykisk ohälsa, demens, vissa typer av cancer och  förbättrad  koncentrations-förmåga som alla är dokumenterade effekter av regelbunden rörelse!

Att bara stå för länge kan vara påfrestande för hjärta och blodomlopp. När inte muskler arbetar dynamiskt påverkar det cirkulationen negativt. 

Vadmuskulaturen är en viktig pump för att hålla igång cirkulationen i kroppen. Även leder i fötter och ben belastas vid långvarigt stående arbete. 

Rekommenderar detta för alla på kontor - Det är gratis motion på arbetstid! Eftersom jag hyr den från Walkplace blir det också billigare än ett vanligt gymkort.

Brita, 60

Revisionsbyrå

När jag är på jobbet så är jag inte längre tvingad att vara stilla. Jag kan röra på mig hur mycket jag vill utan att det tar tid ifrån annat.

Stefan, 42

IT-konsult

Har nu fått min Officewalker – den är hur bra som helst och jag känner redan hur den kommer hjälpa min rygg.

Tack så mycket för att ni löste detta!

Hans Blomberg

Det var fantastiskt, och jag har aldrig i vuxen ålder mått bättre, fysiskt som psykiskt!

Lennart Zetterlund

Webbarbetare

Please reload

Så här fungerar Officewalker i praktiken!

Läs mer om hur Officewalker fungerar på din arbetsplats i frågor & svar nedan
bottom of page