top of page

Köpvillkor

Välkommen att handla från Walkplace AB, organisationsnummer 556779-0802. Vi säkerställer en trygg e-handel bland annat genom att till fullo uppfylla de regler som finns i konsumentköplagen för privatkonsumenter och i köplagen för företag. En sammanfattning av våra specifika köpvillkor finner du här nedan.

Priser

Om inte annat anges så visas samtliga priser exkl. moms.

Leveranstider

Lagerförda produkter levereras normalt inom 3–5 arbetsdagar. För beställningsvarorr är leveranstiden normalt mellan 2–4 veckor.

Orderbekräftelse

Då vi behandlat din order får du automatiskt ett mejlsvar som du inte behöver svara på om allt ser ut att stämma i din beställning. Då leverans sker inom 3–5 dagar skickas ingen ytterligare orderbekräftelse om du inte själv begär det. Om du beställt varor med leveranstid mejlar vi inom ett par dagar från din beställning en orderbekräftelse där vi anger preliminär leveranstid. Observera att leveranstiden är preliminär och att vi inte kan lova leverans på exakt dag. Om det är av stor vikt – t. ex. vid inflyttning, invigning etc. – och du begär det särskilt, uppdrar vi speciellt till transportören att leverera exakt dag.

Fraktkostnad

Dessa fraktvillkor gäller endast vid beställning i webbutiken. Fraktkostnaderna beräknas efter gällande tariff i webshopen. Samtliga fraktpriser är exklusive moms.

Transport

Leverans till företag sker med DB Schenker. I transport-uppdraget ingår normalt leverans till yttre port i gatuplan.
Om din arbetsplats inte alltid är bemannad mellan 08.00–17.00 måste du ange vilka tider det är obemannat, . Uppbärning i t.ex. trappor kan inte garanteras. Om annan transportlösning önskas måste detta anges och kan då komma i fråga för extra debitering. Ansvaret för varan övergår till kunden i samband med att transporthandlingarna signeras av kunden.

 

Om synliga emballageskador eller misstanke om transport-skada på godset föreligger ska detta anmälas till chauffören direkt. Dold transportskada MÅSTE anmälas till oss inom tre dagar för att transportskadan ska kunna godkännas.

I samband med detta bör emballage sparas.

 

Om DB Schenker kört ut till din adress utan att du är där anses deras uppdrag fullgjort och du får antingen hämta varorna på DB Schenkers terminal eller betala extra för en utkörning till. Ansvaret för varan övergår till kunden i samband med att transporthandlingarna signeras av kunden. Om synliga emballageskador eller misstanke om transportskada på godset föreligger ska detta anmälas till chauffören eller utlämningsombudet direkt. Dold transportskada MÅSTE anmälas till oss inom tre dagar för att transportskadan ska kunna godkännas. I samband med detta bör emballage sparas.

Direktfaktura
Direktfaktura

Fakturering direkt från Walkplace AB erbjuds till kreditgodkända aktiebolag, offentliga organisationer och myndigheter. Vid direktfakturering skickas fakturan direkt från Walkplace med vanligtvis 30 dagars netto. Walkplace förbehåller sig rätten att kreditpröva kunden och ev. meddela andra betalningsvillkor om detta är erfoderligt.

Fakturering direkt från Walkplace AB erbjuds till kreditgodkända aktiebolag, offentliga organisationer och myndigheter. Vid direktfakturering skickas fakturan direkt från Walkplace med vanligtvis 30 dagars netto. Walkplace förbehåller sig rätten att kreditpröva kunden och ev. meddela andra betalningsvillkor om detta är erfoderligt.

Kortbetalning

Kortbetalning med VISA/MasterCard erbjuds till företag, organisationer och privatpersoner via motsvarande betalningsalternativ i webshop (Paypal).

Garantier

Produkter levererade av Walkplace har där ej annat anges
1 års produktgaranti.Kontakta alltid Walkplace kundtjänst innan en ev. retur p.g.a. reklamation.

Testhyra

Om du önskar testa på konceptet en månad för en produkt behöver du kontakta Walkplace kundtjänst innan du beställer varan. Vi har ett begränsat antal produkter för detta ändamål.
Vid retur i samband med testhyra svarar kunden för att produkten returneras i sitt originalemballage och i oklanderligt skick. Inga anteckningar eller annan åverkan får ske på originalemballaget. Kundens enda åtagande för att ha möjligheten att prova sin lösning är att svara för ev. returfraktkostnad. Om valt betalsätt är faktura,  krediteras fakturan i samband med att godkänd retur kommit Walkplace tillhanda. För redan betald vara sker återbetalning på samma sätt.

Returer
Returer

fakturering och information. Dina uppgifter 
kommer inte att säljas vidare eller överlåtas och vi garanterar att ingen 
annan än Walkplace, och i förekommande fall de betaltjänstföretag vi samarbetar med, har tillgång till uppgifterna. Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att informera om nyheter och erbjudanden i det fall du inte avböjer att få information. Du kan när du vill be oss ta bort dina uppgifter från vårt register.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Walkplace följer även i alla andra stycken PUL (personuppgiftslagen).

Nöjd kund
Nöjd kund

Meddela oss omgående om det är något du inte är nöjd med så lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa till. Gör oss en tjänst och tipsa dina vänner och affärsbekanta om du är nöjd med oss. drivs av nöjda kunder som fortsätter att handla av oss. Vi är medvetna om detta och gör vårt bästa för att hjälpa dig till en bättre jobbvardag, så att du ska kunna må bra, trivas och göra ett ännu bättre jobb.

Våra avtal
Allmänna villkor
Hyresavtal

Alla returer ska innan de verkställs först godkännas av vår kundtjänst. Returer ska ske med företagspaket som levereras till vårt varulager. Tillsammans med alla returer ska ligga ett följebrev som beskriver orsaken till retur och om varan är behäftad med fel dvs. en felbeskrivning. Returen ska även referera till ett fakturanummer.

Registrering och hantering av personuppgifter

Att skapa ett eget konto och inloggning är frivilligt, men underlättar för dig som är återkommande kund. I det fall du väljer att skapa ett konto så lagras personuppgifterna av oss. Dina kunduppgifter på www.walkplace.se skyddas med ditt användarnamn och lösenord. Personuppgifter som du lämnar till oss, inklusive personnummer, 
används för orderhantering,

bottom of page